Covid-19 virus

I Amalieklinikken har sikkerheden altid været prioriteret højest, og på grund af det voldsomt stigende antal smittede i befolkningen, har vi besluttet at kræve et gyldigt coronapas eller en negativ Quick-test for alle, som færdes i klinikken.

Dette gælder vores patienter, pårørende samt naturligvis vores personale.

Når du/I ankommer til Amalieklinikken bedes coronapasset eller den negative Quick-test være klar til fremvisning.

Fra d. 6.12. er det desværre ikke tilladt pårørende at ledsage ved indlæggelse.

Selvom du har et gyldigt coronapas, må du naturligvis ikke møde op i klinikken, hvis du har nogen form for symptomer, som kan skyldes smitte med Covid-19.

Husk at selvom man er færdig vaccineret, kan man godt være bærer af Covid virussen. Så hvis du har feber, hoste, sygdomsfølelse, muskelsmerter, vejrtrækningsbesvær eller i det hele taget er nervøs for at være smittet, skal du ringe afbud og få taget en covid-test.

Når du møder til forundersøgelse, er det tilladt med én pårørende, da det er vigtigt, at der er en du bagefter kan tale med om undersøgelsen. Men til indlæggelsen kan der desværre ikke være pårørende, som kommer på besøg. Dette tiltag har vi indført for at begrænse antallet af personer i klinikken og derved reducere risikoen for smitte.

Under indlæggelsen vil vi hyppigt anvende håndsprit. Du vil overnatte på en stor 2-sengsstue, hvor der er god plads til at holde afstand.

Vi håber alle har forståelse for dette og vil medvirke til at reducere risikoen for smittespredning.