Foranstaltninger på grund af udbruddet af Corona virus

Amalieklinikken er meget bevidst om den alvorlige situation, der er opstået i forbindelse med udbruddet af corona virus og følger naturligvis Sundhedsstyrelsens direktiv om at indstille al aktivitet i form af kosmetisk behandling og kirurgi frem til d. 1. juli 2020.

På side 2 i dokumentet (kan hentes fra dette link) står følgende vedrørende varigheden af lukningen:

“Slutdatoen kan ikke præcist sættes på nuværende tidspunkt, men det må forventes, at perioden er fra udgivelse til og med juni 2020”.

Situationen taget i betragtning finder Amalieklinikken dette slut-tidspunkt for meget realistisk, og vi ønsker ikke at skabe unødvendige forhåbninger om at kunne blive opereret før, ved at sætte en foreløbig tidligere dato.

Man kan allerede nu booke en tid fra onsdag d. 1.7. ved at ringe til os på 76 500 500. Hvis du har fået din tid udsat pga lukningen, vil vores sekretærer under alle omstændigheder kontakte dig med tilbud om en ny tid.

Skulle det vise sig, at nedlukningen bliver ophævet FØR forventet, vil vi kontakte dig med tilbud om at få flyttet tiden frem, hvis dette ønskes.

Vi vil løbende bringe opdateringer her på hjemmesiden, når der kommer nyheder.

Kunder, der allerede er opereret hos os, kan fortsat komme til aftalte nødvendige kontroller, ligesom vores telefoner er åbne, så du kan komme i kontakt med os, hvis der skulle være behov for dette.

Hvis du er opereret hos os og får akut brug for at tale med kirurgen, kan du ringe på det mobilnummer, som du fik udleveret under indlæggelsen.

Vi tager alle forholdsregler for at undgå smittespredning og understreger, at personer med symptomer på sygdom eller personer, der har været i kontakt med smittede, IKKE må møde op i klinikken.

I stedet bedes man venligst kontakte klinikken telefonisk for udsættelse af kontrolbesøget til et senere tidspunkt.

Amalieklinikken følger Sundhedsstyrelsens vejledning om Corona virus.
Se link til Sundhedsstyrelsens side om corona virus her.