Anæstesiologi

Henrik Jørgensen

Henrik Jørgensen er speciallæge i anæstesiologi og arbejder til daglig som overlæge på Rigshospitalet, hvor han er tilknyttet ortopæd- og plastikkirurgisk operationsgang. Varetager bl.a. bedøvelse af komplicerede og tilskadekomne patienter…

Michele Lefort Sønderskov

Michele Lefort Sønderskov arbejder til daglig som afdelingslæge på Rigshospitalets Anæstesi- og Operationsklinik i HovedOrtoCentret.

Kåre Melchior Hansen

Kåre Melchior Hansen Kåre er uddannet speciallæge i anæstesiologi fra Aalborg Universitetshospital. Derudover har han været på flere anerkendte privathospitaler i Danmark.

Bjørn Arenkiel

Bjørn Arenkiel arbejder til daglig som afdelingslæge på Rigshospitalets Anæstesi- og Operationsklinik i HovedOrtoCentret, hvor han blandt andet er tilknyttet plastikkirurgisk operationsgang.

Mahir Ismaiel

Mahir Ismaiel er bl.a. uddannet ved Rigshospitalets anæstesiafdeling, hvor han var tilknyttet det plastikkirurgiske operationsafsnit. Til daglig arbejder Mahir ved Universitetssygehuset i Malmø.

Martin Risom Vestergaard

Martin Risom Vestergaard arbejder til daglig som overlæge på Rigshospitalets Anæstesi- og Operationsklinik i HovedOrtoCentret, hvor han fast tilknyttet Plastikkirurgisk operationsgang.

Lars Hesselbjerg

Lars har gennem mere end 20 år været ansat som overlæge på Rigshospitalet med ansvar for uddannelsen af nye speciallæger i anæstesiologi. Gennem mange år tilknyttet Amalieklinikken som konsulent, men…

Rolf Holm-Knudsen

Rolf Holm-Knudsen Speciallæge i Anæstesiologi Rolf har over 30 års erfaring i specialet med ansættelser i ind- og udland. Medstifter af Amalieklinikken og siden sommeren 2016 fuldtids beskæftiget på denne.…