Ansigtsløft

Efterhånden som man ældes mister vævet en del af sin elasticitet, og dette medfører at vævet synker ned og danner rynker. Mest udtalt kan denne proces ses i ansigtet, som jo også spiller en ganske særlig rolle i vores omgang med andre mennesker.

Hvor hurtigt dette sker er forskelligt fra person til person og mange faktorer spiller en rolle. Især vigtigt er rygning og udsættelse for meget sol, men arvelige forhold hos den enkelte er også vigtig. Som regel først i 50’erne får disse forandringer et omfang så nogle kan få et ønske om kirurgisk korrektion (ansigtsløft), idet mange af de tidlige forandringer fint lader sig behandle med filler og/eller muskelafslappende injektionsbehandling.

Det klassiske ansigtsløft, som det vi foretager på Amalieklinikken i København, sigter især mod at udglatte
den løse hud langs kæberande og på halsen, men da vi starter højt i tindinge regionen vil man også få et løft af tindingeområdet, hvorimod rynker og løs hud omkring øjne og i panden kræver øjenlågsoperation, øjenbrynsløft eller pandeløft. Ansigtsløft skal i nogle tilfælde kombineres med fedtsugning af halsen og eventuelt opstramning af halsens muskler via en adgang under hagen.

For at opnå en god holdbarhed af operationen er det vigtigt at det underliggende væv indeholdende ansigtets mimiske muskler samtidigt strammes op ved operationen.

Det er vores opfattelse at de mindre omfattende alternativer til et klassisk ansigtsløft, hvor man benytter sig af trådløft, har en uacceptabel kort holdbarhed og vi har derfor valgt ikke at tilbyde denne form for behandling.


Ring til Anette,
Eva & Eva

og bestil tid
på tlf. 76 500 500


Amalieklinikken