Bryster

Størstedelen af de kosmetiske indgreb, der foretages i Danmark, er brystkorrigerende operationer. Det drejer sig primært om brystforstørrende operationer, hvor brystimplantater anvendes til brystforstørrelse, men i de seneste år er brystforstørrende operation med transplantation af personens eget fedt til brysterne blevet mere udbredt. Det er endnu ret få klinikker i Danmark, der kan tilbyde brystforstørrelse med eget fedt.

Amalieklinikkens læger, der som overlæger på Rigshospitalet, har deltaget i banebrydende forskning i brystforstørrelse med eget fedt og har derfor stor viden og erfaring på området. Indoperation af brystimplantater er dog fortsat den mest udbredte teknik til brystforstørrelse.

På Amalieklinikken anvender vi kun implantater af højeste kvalitet fra det amerikanske firma Mentor. Mentor er et af de eneste firmaer, hvis implantater er godkendt af de amerikanske myndigheder, hvilket sikrer en meget høj dokumentation for implantaternes sikkerhed. Dette kombineret med Amalieklinikkens unikke garanti ved implantat-ruptur og kapseldannelse, samt speciallægernes store erfaring og rutine gør, at en brystforstørrende operation på Amalieklinikken er et meget sikkert valg.

Brystkorrektion omfatter også brystformindskende operation og brystløft samt korrektion ved bryst-asymmetri. Dette er naturligvis alle behandlinger, vi udfører på Amalieklinikken. Også ved disse indgreb har vi stor glæde af den erfaring vi har fra vores ansættelser på Rigshospitalet.


Ring til Anette,
Eva & Eva

og bestil tid
på tlf. 76 500 500


Amalieklinikken