Brystforstørrende operation med implantater

En brystforstørrende operation kan enten foretages med brystimplantater eller med dit eget fedtvæv. Teknikken med eget fedtvæv kan du læse om under brystforstørrende operation med eget fedt.

Der kan være forskellige årsager til at en kvinde ønsker en brystforstørrende operation. Hos unge kvinder skyldes det oftest, at brysterne opleves for små i forhold til kroppens øvrige dimensioner. Hos mere modne kvinder er der ofte tale om at brysterne er blevet mindre og eventuelt slappe efter fødsler og amning.
Endelig kan stor forskel på brysterne være årsag til, at man ønsker korrektion. Uanset årsagen kan en brystforstørrende operation med brystimplantater være en god løsning, men der er mange forhold, man grundigt skal overveje før beslutningen om en brystforstørrende operation træffes.

I nogle tilfælde er det nødvendigt at foretage et brystløft inden eller samtidigt med den brystforstørrende operation. Du kan læse mere om brystløft her.

På Amalieklinikken i København lægger vi stor vægt på, at slutresultatet bliver harmonisk i forhold til kroppens øvrige dimensioner samtidigt med at sikkerheden skal være i top. Vi har derfor besluttet udelukkende at anvende brystimplantater af fabrikatet Mentor, og det er samtidigt vores holdning, at de dråbeformede, skærefaste brystimplantater bedst kombinerer ønsket om optimalt resultat og størst sikkerhed.

Vores plastikkirurg Jens J. Elberg har nu 21 års erfaring med brug af Mentor brystimplantater, og han har foretaget mere end 2500 brystforstørrende operationer med disse implantater. Han har en klar oplevelse af at komplikationsfrekvensen er lavere end ved andre produkter, især når det drejer sig om kapseldannelse. På dette grundlag tilbyder vi alle, der får foretaget en brystforstørrende operation med Mentor brystimplantater, et Garantibevis som sikrer:

  • 5 års garanti for gratis operation ved kapseldannelse
  • 25 års garanti ved ruptur af skærefaste brystimplantater
  • Alle kontroller i forbindelse med problemer indtil 10 år efter den brystforstørrende operation er gratis

Med dette garantibevis giver Amalieklinikken markedets største sikkerhed og tryghed i fremtiden uden ekstrabetaling. En brystforstørrende operation foregår i fuld bedøvelse med efterfølgende overnatning i klinikken i København til næste dag, dette er ligeledes inkluderet i prisen. Da vi på Amalieklinikken ikke vil gå på kompromis med kvalitet, sikkerhed og tryghed for dig, er den pris, vi opgiver for operationen, den samlede pris du kommer til at betale.

Hvis du er over 35 år, anbefaler vi, at du får foretaget en mammografi inden den brystforstørrende operation. Hvis du tidligere har fået foretaget en mammografi, må denne højst være 12 måneder gammel.


Ring til Anette,
Eva & Eva

og bestil tid
på tlf. 76 500 500


Amalieklinikken