Amalieklinikken – plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger

Amalieklinikken er en stor privatklinik i centrum af København med speciale i plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger.

Vi tilbyder plastikkirurgi i form af bl.a. brystforstørrelse, brystløft, brystreduktion, fedtsugning, ansigtsløft samt operation af dobbelthage, poser under øjnene, tunge øjenlåg og slapt maveskind. Derudover tilbyder vi også fjernelse af rynker med filler og muskellammer.

Konceptet er maximal sikkerhed og tryghed, leveret af speciallæger med erfaring fra næsten 20 år med plastikkirurgi og med en bred faglig ballast fra deres arbejde som speciallæger på Rigshospitalet.

Klinikken råder over ca 1.000 m2 fordelt med reception, undersøgelsesrum og operationsstue til operationer i lokal bedøvelse på 3. sal.

På 1. sal foregår alle operationer i fuldbedøvelse og her findes 2 store operationsstuer, opvågningsafsnit og 10 senge til overnattende patienter, alt er udrustet med det mest moderne apparatur, som opfylder alle krav til et moderne hospital.

Endelig foregår Anti-Age behandling og laserbehandling i butikken i gadeplan, Borgergade 20.

Vores rutinerede stab af medarbejdere har alle mange års erfaring indenfor plastikkirurgi og anæstesiologi (bedøvelse) og er altid parat til at yde en optimal behandling og pleje.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

amalieklinikken-klinikken


Ring til Anette,
Eva & Eva

og bestil tid
på tlf. 76 500 500


Amalieklinikken