Konsekvenser af Covid restriktionerne

Sundhedsmyndighederne har forlænget de indførte restriktioner, som gælder rent kosmetiske indgreb uden helbredsmæssig årsag, frem til og med efter påske d. 5.4.

Vi følger naturligvis Sundhedsstyrelsens retningslinjer, og alle vores patienter, som bliver berørt af nedlukningen, vil blive kontaktet og få tilbudt en ny tid, så snart situationen tillader det.

Allerede opererede patienter

Vores telefoner er også fortsat åbne som sædvanlig alle hverdage fra klokken 08:00-16:00.
Hvis du får akut brug for at tale med kirurgen, kan du selvfølgelig ringe på det mobilnummer, som du fik udleveret under indlæggelsen.

Nødvendige kontroller

  • Patienter, der kommer til tidlig kontrol typisk 10-14 dage efter operation, hvor der hos en del blandt andet skal fjernes tråde.
  • Patienter, der har komplikationer.

Rutine kontroller

De planlagte rutinemæssige kontrolbesøg efter typisk 3-6 måneder, vil desværre ikke blive gennemført før Sundhedsstyrelsen igen tillader, at vi kan se og behandle vores kosmetiske patienter. Disse kontroller vil selvfølgelig blive gennemført, men blot på et senere tidspunkt.

Vi beklager meget for de gener, som dette medfører, og håber på jeres forståelse.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os – gerne på mail [email protected], som vi vil besvare hurtigst muligt. Men vi beder om jeres tålmodighed de næste dage, da vi får meget travlt.