Hvem du kan møde i Anti-Age afdelingen i København

 • Lise Ranløv

  Kosmetisk sygeplejerske

  Lise er kosmetisk behandlersygeplejerske og er registreret hos Sundhedsstyrelsen som medhjælp til kosmetisk behandling med Botox og filler. Lise har flere års erfaring med kosmetiske injektionsbehandlinger, og hun gør en dyd ud af at lytte til sine kunder for at give dem det bedste resultat.

  Læs mere
 • Liv Olsen

  Kosmetolog

  Liv er uddannet kosmetolog med stor erfaring i alle former for hudbehandling. Liv rådgiver i det bedste valg af hudplejeprodukter og varetager ansigtsbehandlinger med frugtsyre samt Dermaroller/-stamp.

  Læs mere
 • Maria Carlsen

  Kosmetisk sygeplejerske

  Maria har mange års erfaring som kosmetisk behandlersygeplejerske og er registreret hos Sundhedsstyrelsen som medhjælp til kosmetiske injektionsbehandlinger. For Maria er det vigtigt, at hun såvidt muligt imødekommer sine kunders ønsker med professionel vejledning og altid med et naturligt resultat.

  Læs mere
 • Marie-Louise Brinck

  Kosmetisk sygeplejerske

  Marie-Louise har mange års erfaring som kosmetisk behandlersygeplejerske og er registreret hos Sundhedsstyrelsen som medhjælp til kosmetiske injektionsbehandlinger. Marie-Louise lytter altid til kundens behov og ønsker, så I sammen kommer frem til det bedste resultat.

  Læs mere
 • Kristina Strålman Boldt

  Kristina har tidligere været overlæge på Aleris-Hamlet Privathospital, men arbejder nu fuldtid på Amalieklinikken. Kristina er uddannet fra Rigshospitalet og varetager både kosmetisk kirurgi og anti-age injektionsbehandlinger på Amalieklinikken og i Amalieklinikken Anti-age.

  Læs mere
 • Laura Dines

  Laura er speciallæge i Øre- Næse- Halskirurgi og arbejder som afdelingslæge ved Roskilde Hospitals plastik- og brystkirurgiske afdeling. Her varetager hun behandling af patienter med brystkræft. Hun har været ansat i Amalieklinikken siden 2013 og her varetager hun stritøre kirurgi og giver Anti-Age injektionsbehandlinger.

  Læs mere
 • Jens Jørgen Elberg

  Jens Jørgen er medejer af Amalieklinikken og tidligere overlæge på Rigshospitalets Plastikkirurgiske afdeling gennem 18 år. Han er formand for Dansk Selskab for Kosmetisk Plastikkirurgi og er i offentligheden kendt fra TV3 udsendelsen ”Mit Plastikmareridt”.

  Læs mere