Rynkebehandling – Amalieklinikken i København

Rynkebehandlinger

I Amalieklinikken i centrum af København behandles rynker med  muskelafslappende injektionsbehandling, filler, lipofilling og kirurgi. Vi tilbyder således behandling af alderstegn og rynker med eller uden kirurgi alt efter den enkeltes behov og ønsker. Vi arbejder altid ud fra målet om at skabe et naturligt, sikkert og æstetisk resultat.

Hvorfor opstår der rynker i huden?

Soldyrkning, rygning, for lidt søvn, dårlig kost, stress og hormonændringer er eksempler på ting, der påvirker måden du ældes på. Som tiden går, vil alle mennesker få alderstegn og rynker i huden, også selvom man passer godt på sig selv. Huden bliver dårligere til at reparere sig selv, og den mister desuden fylde og fasthed.
De bedste resultater i forhold til at afhjælpe alderstegn i huden, opnås derfor ved at bruge behandlinger, der både genopbygger huden indefra, styrker hudkvaliteten og mindsker rynkedannelse.

I Amalieklinikken tilbyder vi effektive anti-age og rynkebehandlinger med

  • Muskelafslappende medicin, der virker ved at udglatte rynker fx i panden og omkring øjnene eller ved at løfte hængende mundvige.
  • Filler, der virker ved at udglatte furer og genskabe volumen og form ved hjælp af hyaluronsyre, der binder fugt i huden.
  • Peeling, der virker ved at forfriske hudens overflade ved at fjerne døde celler, og tvinge huden til at forny sig selv.
  • Dermaroller, der virker ved at aktivere hudens overflade gennem talrige prik med små fine nål, der sætter gang i cellefornyelse og genopbygger overfladen.

 

Rynketyper og behandlingsstrategi – en individuel vurdering

Vi tager altid udgangspunkt i en individuel analyse af ansigtet, ønsker og behov, før vi laver en behandlingsstrategi. Nogle har meget mimik og rynkedannelse i panden, og vil få bedst resultat ved hjælp af muskelafslapning, mens andre har brug for genopbygning af læbekanten, kinderne eller forfriskning af hudens overflade. Behandlingsstrategien planlægges gennem afstemning af den enkeltes ønsker, og lægens vurdering og analyse af mulighederne.

Hvilken type rynkebehandling, der er bedst egnet til dig, afhænger af rynkernes placering, dybde og kvaliteten af din hud. Nogle gange kan det også være en fordel at kombinere flere behandlinger.

Vores specialuddannede personale vil rådgive dig om mulighederne ved den første konsultation.

De forskellige behandlinger kan bruges alene eller i kombination.

Fedtinjektion og fillerindsprøjtning.

Fedtinjektion som rynkebehandling, er en kirurgisk behandling, hvor man (lidt forenklet forklaret) flytter eget fedt, fra et område på kroppen og indsprøjter det i ansigtet under rynkerne, hvorved man genskaber den ønskede fylde.

Læs mere om kirurgisk rynkebehandling eller fedtinjektion.


Ring til Anette,
Eva & Eva

og bestil tid
på tlf. 76 500 500


Amalieklinikken