Amalieklinikkens læger

Alle vores speciallæger har en bred uddannelse fra bl.a. Rigshospitalet og Aarhus Universitetshospital. Deres ekspertise i kosmetisk kirurgi er omfattende og stammer fra ansættelse på Amalieklinikken samt andre af landets kosmetiske klinikker. Deres uddannelse bliver løbende ajourført med danske og udenlandske kurser i kosmetisk kirurgi.

Amalieklinikkens læger er aktive i forskning indenfor flere plastikkirurgiske områder herunder især fedttransplantation og stamcelleforskning, brystimplantater og kapseldannelse, brystrekonstruktion efter brystkræft.

Plastikkirurgiske Speciallæger

 • Jens Jørgen Elberg - Plastikkirurgi - Amalieklinikken

  Jens Jørgen Elberg

  Jens Jørgen er medejer af Amalieklinikken og tidligere overlæge på Rigshospitalets Plastikkirurgiske afdeling gennem 18 år. Han er formand for Dansk Selskab for Kosmetisk Plastikkirurgi og er i offentligheden kendt fra TV3 udsendelsen ”Mit Plastikmareridt”.

  Læs mere
  • Kristina Strålman - Plastikkirurgi - Amalieklinikken

   Kristina Strålman

   Kristina har tidligere været overlæge på Aleris-Hamlet Privathospital, men arbejder nu fuldtid på Amalieklinikken. Kristina er uddannet fra Rigshospitalet og varetager både kosmetisk kirurgi og anti-age injektionsbehandlinger.

   Læs mere
   • Peter Stemann Andersen - Plastikkirurg - Amalieklinikken

    Peter Stemann Andersen

    Peter er overlæge ved Rigshospitalets plastikkirurgiske afdeling, hvor han især beskæftiger sig med store rekonstruktioner efter behandling for kræftsygdomme.

    Læs mere
   • Pia Cajsa Leth Andersen - Plastikkirurgi - Amalieklinikken

    Pia Cajsa Leth Andersen

    Pia er afdelingslæge ved Rigshospitalets plastikkirurgiske afdeling. Pia har været tilknyttet Amalieklinikken siden 2018.

    Læs mere
   • Charlotte Caspara Uth - Plastikkirurgi - Amalieklinikken

    Charlotte Caspara Uth

    Charlotte er afdelingslæge på Rigshospitalets Plastikkirurgiske afdeling. Hun har siden 2016 været tilknyttet Amalieklinikke. Charlotte er derudover tilknyttet Amalieklinikken Anti-age, og er fuldt registreret hos Sundhedsstyrelsen som kosmetisk behandler

    Læs mere
   • Rikke Bredgaard

    Rikke er overlæge ved Herlev Hospitals plastikkirurgiske afdeling, hvor hun er ansvarlig for brystrekonstruktioner med implantater. Rikke er desuden specialist i korrektion af brystasymmetrier og -misdannelser, samt brystforstørrelse som led i kønsmodificerende kirurgi.

    Læs mere
    • Mette Wolthers

     Mette er Overlæge ved Rigshospitalets plastikkirurgiske afdeling, hvor hun varetager store rekonstruktioner af ansigtet efter skader og kræftbehandling. Mette har en særlig interesse for ansigtskirurgi og står bl.a. for behandlingen af følger efter ansigtslammelser.

     Læs mere

    Øre-Næse-Hals-Kirurgisk
    Speciallæge

    • Laura Dines

     Laura er speciallæge i Øre- Næse- Halskirurgi og arbejder som afdelingslæge ved Roskilde Hospitals plastik- og brystkirurgiske afdeling. Her varetager hun behandling af patienter med brystkræft. Hun har været ansat i Amalieklinikken siden 2013 og her varetager hun stritøre kirurgi og giver Anti-Age injektionsbehandlinger.

     Læs mere

    Assisterende Læger

    Amalieklinikken deltager i undervisning af læger under uddannelse til speciallæger i plastikkirurgi. Vi vil derfor ofte spørge, om du kan acceptere, at en læge under uddannelse lytter og ser med ved forundersøgelser og kontroller. Det er den måde alle har lært plastikkirurgi på, og det der sikrer en god kvalitet af behandlingen også i fremtiden.

    Fælles for vore assisterende læger er, at de ønsker at lære kosmetisk plastikkirurgi på Amalieklinikken.

    • Kasper von Rosen

     Speciallæge i Plastikkirurgi

    • Mikkel Herly

     Assisterende Læge

      • Rami Ibrahim

       Assisterende læge

      • Matilda Svenning

       Assisterende læge

      • Andreas Larsen

       Assisterende Læge

      • Carla Kruse

       Assisterende læge

      • Mathilde N. Hemmingsen

       Assisterende læge

       • Trine Schønfeldt

        Assisterende læge