Lægerne

Jens Jørgen Elberg

Speciallæge, Plastikkirurgi

Jens Jørgen Elberg fik speciallægeanerkendelse i Plastikkirurgi i 1994. Fra 1997-2016 har han været overlæge på Rigshospitalets klinik for Plastikkirurgi, brystkirurgi og brandsårbehandling. September 2012 medstifter af Amalieklinikken, hvor han nu arbejder på fuld tid.

Læs mere om Jens Jørgen Elberg

Kristina Strålman Boldt

Speciallæge, Plastikkirurgi

Kristina Strålman Boldt er uddannet læge fra Københavns Universitet i 2002. Kristina er uddannet på Rigshospitalet og har blandt andet lært kosmetisk plastikkirurgi hos Jens Jørgen Elberg.

Læs mere om Kristina Strålman Boldt

Faye Sarmady

Speciallæge, Plastikkirurgi

Afdelingslæge ved Rigshospitalet, Klinik for Plastikkirurgi, Brystkirurgi og Brandsårsbehandling. 10 års erfaring indenfor plastikkirurgisk speciale. Oplært af Jens Jørgen Elberg.

Læs mere om Faye Sarmady

Peter Stemann Andersen

Speciallæge, Plastikkirurgi
Peter Stemann Andersen er speciallæge i plastikkirurgi på Klinik for Plastikkirurgi og Brandsårsbehandling på Rigshospitalet. Han har 8 års erfaring inden for det plastikkirurgiske speciale og har en særlig interesse for mikrokirurgi og rekonstruktion af øre (mikrotibehandling).

Læs mere om Peter Stemann Andersen

Mette Wolthers

Speciallæge, Plastikkirurgi

Mette Wolthers er Overlæge ved Rigshospitalets afdeling for plastikkirurgi, brystkirurgi og brandsårsbehandling. Mette har en særlig interesse for ansigtskirurgi og står bl.a. for behandlingen af følger efter ansigtslammelser.

Læs mere om Mette Wolthers

Rolf Holm-Knudsen

Speciallæge, Anæstesiologi

Godt 30 års erfaring i specialet med ansættelser i ind- og udland blandt andet 20 år på Rigshospitalet, heraf de fleste som overlæge.
Medstifter af Amalieklinikken og siden sommeren 2016 fuldtids beskæftiget på denne.

Læs mere om Rolf Holm-Knudsen

Christian Risby Mortensen

Speciallæge, Anæstesiologi
Christian Risby Mortensen har lang erfaring i anæstesispecialet og kommer senest fra en stilling som overlæge på Rigshospitalet, hvor han i alt har været ansat 20 år.

Læs mere om Christian Risby Mortensen

Lars Hesselbjerg

Speciallæge, Anæstesiologi

Lars har lang erfaring som anæstesilæge og arbejder til daglig som overlæge på Rigshospitalets anæstesiklinik i HovedOrtoCentret, hvor han bl.a. har ansvaret for uddannelsen af nye speciallæger.

Læs mere om Lars Hesselbjerg

Martin Risom Vestergaard

Speciallæge, Anæstesiologi
Martin Risom Vestergaard arbejder til daglig på Rigshospitalets Anæstesi- og Operationsklinik i HovedOrtoCentret, hvor han fast tilknyttet Plastikkirurgisk operationsgang og med ansvaret for den anæstesiologiske behandling af brandsårspatienterne.

Læs mere om Martin Risom Vestergaard

Ring til Anette,
Eva & Eva

og bestil tid
på tlf. 76 500 500


Amalieklinikken