Generelt om hudreduktion på overarme – Brachioplastik

Løs hud på overarme ses hyppigst efter store vægttab, men udvikler sig også i en mindre udtalt grad med alderen. Der kan være forskellige årsager til, at man ønsker en hudreduktion af løs hud på overarmene. Generne er primært kosmetiske, men hudoverskuddet kan være så stort, at det medfører praktiske problemer med beklædning.

Ved en korrektion af løs hud på overarme (brachioplastik) opstrammes huden ved, at hud fjernes på indersiden af overarmen efterladende et længdegående ar fra armhule til albuebøjning.

Operationen foregår i fuld bedøvelse, og du er indlagt til dagen efter.

Man bør ikke være væsentligt overvægtig når man skal have foretaget en brachioplastik, i praksis betyder dette at BMI ikke må være over 30 (BMI beregnes ud fra højde og vægt BMI = vægt/højde x højde). BMI-Beregner.

Er man lidt overvægtig kan en brachioplastik eventuelt kombineres med en fedtsugning.

Hjælp til vægttab

Hvis BMI er 27 eller højere kan man få medicinsk hjælp til vægttabet. Vi samarbejder med en velrenommeret medicinsk vægttabsklinik, Rinnovo, som har forskellige “pakkeløsninger”, man kan købe. Du kan kontakte Rinnovo for en gratis telefonkonsultation og downloade deres flyer her.