Amalieklinikken – plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger

Amalieklinikken er en stor privatklinik i centrum af København med speciale i plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger.

Vi tilbyder alle anerkendte former for plastikkirurgi.  Derudover tilbyder vi også kosmetisk injektionsbehandling og laserbehandling.

Konceptet er maximal sikkerhed og tryghed, leveret af speciallæger med mange års erfaring med traditionel plastikkirurgi og kosmetisk behandling. Alle med en bred faglig ballast fra deres arbejde som speciallæger på Rigshospitalet.

Klinikken er beliggende i en ejendom på hjørnet af  Dr. Tværgade og Borgergade og råder over i alt ca. 1.000 m2 fordelt med reception, undersøgelsesrum, operationsstuer, sengeafsnit og behandlingsrum til injektionsbehandlinger.

Vores store rutinerede stab af medarbejdere har alle mange års erfaring indenfor plastikkirurgi og anæstesiologi (bedøvelse) og er altid parat til at yde en optimal behandling og pleje.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Vores kirurgiske aktiviteter er fordelt således

Indgang via Dronningens Tværgade 30, 3. sal:

  • Kirurgiske forundersøgelse
  • Efterkontroller
  • Mindre operationer i lokal bedøvelse

Indgang fra Borgergade 20, 1, sal:

  • Alle operationer i fuld bedøvelse

På 1. sal med indgang fra Borgergade 20 foregår alle operationer i fuld bedøvelse, og her findes 2 store operationsstuer, opvågningsafsnit og 10 senge til overnattende patienter. Alt er udrustet med det mest moderne apparatur, som opfylder alle krav til et moderne hospital.


Indgang fra Borgergade 20, butikken i gadeplan:

Her holder Amalieklinikken Anti-Age til og her foregår al

  • Injektionsbehandling
  • Laserbehandling