Operationssygeplejerske til fastansættelse

Download stillingsannonce

En stilling som operationssygeplejerske i Amalieklinikken, Privatklinik for plastik- og kosmetisk kirurgi, er ledig til besættelse pr. 1 april 2021. Den ugentlige arbejdstid er på 28-32 timer efter aftale.

Stillingen ønskes besat med en rutineret operationssygeplejerske, som gerne må have erfaring indenfor det plastikkirurgiske speciale og kende til genbehandling af instrumenter, men dette er ikke en betingelse.

Arbejdsopgaverne er assistance ved operationer i fuld- og lokal anæstesi på operationsgangen og i vores ambulatorie. Vores 2 travle operationsstuer på operationsgangen kører sideløbende, så det er vigtigt med et godt flow der. På sigt vil det kunne være muligt at afløse i vores selvstændige sygeplejeambulatorie med kontroller, suturfjernelse, sårpleje mm. Der er tradition for, at alle i klinikken hjælper hinanden, hvor der måtte være behov for det. Så en fleksibel indstilling til arbejdet er nødvendigt.

Arbejdstiden er i dag tid og jævnligt også kombineret med aftenarbejde. I øjeblikket opererer vi kun på hverdage og har weekend/helligdagsfri. Vi har lukket for operationer mellem jul og nytår og sommerferielukket i uge 29-30.

Amalieklinikken har som kerneværdier valgt at satse på kvalitet, sikkerhed, tryghed og naturlighed, og vi gør vores ypperste for at leve op til det. Ambitionen er til en hver tid at tilbyde den bedste ekspertise i de bedste rammer for vores patienter, hvilket er grundlaget for det bedste patientforløb.

Amalieklinikken har fungeret i 8 år og er beliggende i hjertet af København. Vi beskæftiger os udelukkende med plastik- og kosmetisk kirurgi. Klinikken råder over to veludstyrede operationsstuer, et opvågningsafsnit og 10 sengepladser til overnattende patienter. Desuden et sekretariat /ambulatorium med 3 undersøgelsesstuer og en operationsstue til operationer i LA.

Klinikken er og har lige siden starten været i kraftig vækst, og aktuelt er vi 10 fastansatte sygeplejersker, 8 fasttilknyttede speciallæger, 3 sekretærer, 1 servicemedarbejder og 1 marketing – & PR- manager. Derudover er et stort antal timelønnet sygeplejersker og lægeassistenter tilknyttet klinikken.

Vi ansatte i Amalieklinikken vægter høj faglighed og det gode arbejdsmiljø med plads til hygge og arbejde samtidig. Vi har højt til loftet og stor glæde i vores arbejde. Vi søger dig, der vil bidrage til det gode arbejdsmiljø og den høje faglighed.

Hvis du synes, ovenstående lyder interessant, og har du lyst til at være en del af vores team i en klinik, der er i rivende udvikling, ser vi frem til at modtage din ansøgning.

Har du spørgsmål kan du kontakte Souschef Anita Nilsen på tlf 76 500 500 eller helst mail [email protected], hvortil ansøgningen også fremsendes senest d. torsdag d. 18. februar.

Download stillingsannonce