Fedtsugning – Liposuction

Generelt om fedtsugning – Liposuction

En fedtsugning har primært til formål at fjerne fedtdepoter på de områder af kroppen, hvor disse depoter er uønskede. Det drejer sig typisk om topmaven, hofter, ridebukselår, inderside af lår og knæ.

Også områder som lægge og ankler, bh delle og hage kan hos nogle kvinder forbedres med en fedtsugning. Hos mænd anvendes det især til maven og flankerne, men også til behandling af mandlig brystforstørrelse.

Det er vigtigt at gøre sig klart, at det ikke er en erstatning for et vægttab, og de bedste resultater opnås hos personer, der ikke er overvægtige. Dette betyder, at dit BMI ikke må være over 30 og helst skal være i nærheden af 25.

På Amalieklinikken anvender vi flere forskellige teknikker til fedtsugning (Power Assisted Liposuction og Water Jet Liposuction), således at vi kan tilpasse teknikken individuelt og opnå de optimale resultater og færrest mulige komplikationer.

Afhængigt af hvor mange områder og hvilke områder der skal fedtsuges, kan indgrebet foregå i lokal eller fuld bedøvelse. Priserne er vejledende, og der gives naturligvis rabatter, hvis der behandles flere områder.

Dette indhold kræver, at du accepterer cookies. Klik her, for at acceptere cookies og se denne video.