Alle vores speciallæger på Amalieklinikken i Aarhus har en bred uddannelse fra bl.a. Rigshospitalet og Aarhus Universitetshospital. Deres ekspertise i kosmetisk kirurgi er omfattende og stammer fra ansættelse på Amalieklinikken samt andre af landets kosmetiske klinikker. Deres uddannelse bliver løbende ajourført med danske og udenlandske kurser i kosmetisk kirurgi.

Amalieklinikkens læger er aktive i forskning indenfor flere plastikkirurgiske områder, herunder især fedttransplantation og stamcelleforskning, brystimplantater og kapseldannelse, brystrekonstruktion efter brystkræft.

  Plastikkirurgiske Speciallæger

  • Charlotte Weile

   Cheflæge og plastikkirurg

   Charlotte har over 20 års erfaring som plastikkirurg, og hun er tidligere overlæge og lektor på Aarhus Universitetshospital samt tidligere overlæge på Aleris-Hamlet og senest AK Nygart Privathospital.

   Læs mere
  • Tine Engberg Damsgaard

   Tine er professor og overlæge på Syddansk Universitetshospital (Vejle) og Odense Universitetshospitals Plastikkirurgiske klinik, hvor hun i Vejle bl.a. er ansvarlig for brystkirurgiske korrektioner og rekonstruktioner. Hun har en europæisk specialisteksamen i kosmetisk brystkirurgi.

   Læs mere
  • Simon, plastikkirurg

   Simon Yde

   Simon er bredt uddannet speciallæge i plastikkirurgi og ansat på Plastikkirurgisk afdeling på Aarhus Universitetshospital. På Aarhus Universitetshospital arbejder han primært med hudreduktioner efter større vægttab herunder brystreduktion og –løft, maveplastikker, arm- og lårløft samt fedtsugninger på kroppen.

   Læs mere

  Anæstesilæge

  • Kåre Melchior Hansen

   Speciallæge i anæstesiologi

   Kåre er uddannet speciallæge i anæstesiologi fra Aalborg Universitetshospital. Derudover har han været på flere anerkendte privathospitaler i Danmark.

   Læs mere

  Dermatologisk konsulent

  • Kristian Bakke Arvesen

   Speciallæge i hud (Hudlæge)

   Kristian er uddannet speciallæge i Hud og Kønssygdomme.
   Han har bred erfaring fra alle dermatologiske specialer og han er fuldt registreret hos Sundhedsstyrelsen som kosmetisk behandler. Foruden at være hos Amalieklinikken Anti-age i Aarhus arbejder han på Aalborg Universitetshospital og Privathospitalet Aleris. Kristian har en stor interesse i kosmetiske behandlinger og hudpleje.

   Læs mere

  Sygeplejersker

    • Eva

     Operationssygeplejerske

     • Cecilie

      Opvågningssygeplejerske

     • Mette

      Opvågningssygeplejerske

     • Michelle

      Opvågningssygeplejerske

     • Maria

      Opvågningssygeplejerske