Alle vores speciallæger på Amalieklinikken i Aarhus har en bred uddannelse fra bl.a. Rigshospitalet og Aarhus Universitetshospital. Deres ekspertise i kosmetisk kirurgi er omfattende og stammer fra ansættelse på Amalieklinikken samt andre af landets kosmetiske klinikker. Deres uddannelse bliver løbende ajourført med danske og udenlandske kurser i kosmetisk kirurgi.

Amalieklinikkens læger er aktive i forskning indenfor flere plastikkirurgiske områder, herunder især fedttransplantation og stamcelleforskning, brystimplantater og kapseldannelse, brystrekonstruktion efter brystkræft.

  Plastikkirurgiske Speciallæger

  • Jens Jørgen Elberg - Plastikkirurgi - Amalieklinikken

   Jens Jørgen Elberg

   Lægelig Direktør

   Jens Jørgen er medejer af Amalieklinikken og tidligere overlæge på Rigshospitalets Plastikkirurgiske afdeling gennem 18 år. Han er formand for Dansk Selskab for Kosmetisk Plastikkirurgi og er i offentligheden kendt fra TV3 udsendelsen ”Mit Plastikmareridt”.

   Læs mere
  • Charlotte Weile

   Cheflæge og plastikkirurg

   Charlotte har over 20 års erfaring som plastikkirurg, og hun er tidligere overlæge og lektor på Aarhus Universitetshospital samt tidligere overlæge på Aleris-Hamlet og senest AK Nygart Privathospital.

   Læs mere
  • Simon, plastikkirurg

   Simon Yde

   Simon er bredt uddannet speciallæge i plastikkirurgi og ansat på Plastikkirurgisk afdeling på Aarhus Universitetshospital. På Aarhus Universitetshospital arbejder han primært med hudreduktioner efter større vægttab herunder brystreduktion og –løft, maveplastikker, arm- og lårløft samt fedtsugninger på kroppen.

   Læs mere
  • Tine Engberg Damsgaard

   Tine er professor og overlæge på Syddansk Universitetshospital (Vejle) og Odense Universitetshospitals Plastikkirurgiske klinik, hvor hun i Vejle bl.a. er ansvarlig for brystkirurgiske korrektioner og rekonstruktioner. Hun har en europæisk specialisteksamen i kosmetisk brystkirurgi.

   Læs mere

  Anæstesilæge

  • Kåre Melchior Hansen

   Speciallæge i anæstesiologi

   Kåre er uddannet speciallæge i anæstesiologi fra Aalborg Universitetshospital. Derudover har han været på flere anerkendte privathospitaler i Danmark.

   Læs mere

  Dermatologisk konsulent

  • Kristian Bakke Arvesen

   Speciallæge i hud (Hudlæge)

   Kristian er uddannet speciallæge i Hud og Kønssygdomme.
   Han har bred erfaring fra alle dermatologiske specialer og han er fuldt registreret hos Sundhedsstyrelsen som kosmetisk behandler. Foruden at være hos Amalieklinikken Anti-age i Aarhus arbejder han på Aalborg Universitetshospital og Privathospitalet Aleris. Kristian har en stor interesse i kosmetiske behandlinger og hudpleje.

   Læs mere

  Sygeplejersker

    • Eva

     Operationssygeplejerske

     • Cecilie

      Opvågningssygeplejerske

     • Mette

      Opvågningssygeplejerske

     • Michelle

      Opvågningssygeplejerske

     • Maria

      Opvågningssygeplejerske