Ansigt

Kosmetisk kirurgi i ansigtet er blevet tiltagende populært i de seneste 10-15 år. Tidligere var det tabu belagt at få foretaget kosmetiske operationer i ansigtet, men dette har ændret sig væsentligt, og i dag benytter mange sig af muligheden for at få et mere friskt og ungdommeligt udseende ved korrektion af øjenlåg, poser under øjnene eller ligefrem en opstramning af hele ansigtet med en ansigtsløftning, som også kan udvides med et løft af øjenbryn. Næsen er et særligt område, som der er kommet meget focus på, og vi ser et voksende antal patienter, som ønsker næsekorrektioner.

Korrektioner i ansigtet behøver dog ikke at indebære større kirurgiske indgreb. Indenfor det område der kaldes Antiage har man fået redskaber, der kan ændre og forynge ansigtet på forskellig vis. Ved hjælp af muskellammer (botulinus toxin) kan man meget præcist lamme bestemte muskler i ansigtet, således at huden bliver glat og rynker reduceres eller forsvinder helt.

En anden måde at behandle rynker på er ved indsprøjtning af filler (et naturligt collagen) i ansigtets rynker, således at disse udglattes. Både muskellammer og filler behandling er imidlertid ikke permanent, hvilket betyder, at behandlingerne skal gentages, som regel efter 6-9 måneder. Hvis man har god effekt af fillerbehandling, kan man efterfølgende sprøjte fedt ind i de samme rynker og derved opnå en blivende effekt. Fedtet man sprøjter ind er hentet ved hjælp af fedtsugning et andet sted på kroppen.


Ring til Anette,
Eva & Eva

og bestil tid
på tlf. 76 500 500


Amalieklinikken