Generelt om Fenol peeling

I takt med man bliver ældre, mister huden fylde og spændstighed. Det giver rynker i ansigtet, især omkring munden og øjnene. Huden mister både fedt, bindevæv (kollagen) og fugt, og det giver mindre kontur og spændstighed og dermed tendens til rynker.

Rynker kan behandles på flere måder. Fine og overfladiske rynker kan have stor gavn af frugtsyre peeling med “FIRE & ICE”. Læs mere om disse behandlinger her.

Er rynkerne derimod mere udtalte og dybe kan Fenol peeling være en mulighed.

Fenol peeling af mindre områder af ansigtet foregår ambulant uden bedøvelse eller i evt i lokal bedøvelse. Ved Fenol peeling af større områder skal man observeres i klinikken efter behandlingen på grund af en risiko for sjældne bivirkninger af Fenolen.

En Fenol peeling kan eventuelt foretages samtidigt med kosmetiske operationer i ansigtet, men kun i de områder, hvor der ikke opereres, f.eks kan overlæben behandles samtidigt med der foretages ansigtsløft.

Da der kan være stor forskel på, hvor dybe rynker kan være, vil det i nogle situationer være nødvendigt at gentage behandlingen, for at opnå det bedst mulige resultat.