Brystforstørrende operation med implantater

Forundersøgelse

Det er en god ide, at du har læst informationerne her på hjemmesiden inden forundersøgelsen, og at du skriver de spørgsmål, der opstår, mens du læser, ned og medbringer disse ved forundersøgelsen.

Vi anbefaler, at du kommer til forundersøgelsen sammen med en pårørende eller en ven, således at I bagefter kan tale om informationen, som du fik i forbindelse med forundersøgelsen.

Når du kommer til forundersøgelsen, vil vi bede dig medbringe det oplysningsskema om dit helbred, som er vedlagt informationsmaterialet, du modtager fra os, når du bestiller tid. Hvis du ikke har nået at modtage
informationsmaterialet før forundersøgelsen kan du printe skemaet her fra hjemmesiden.

Ved forundersøgelsen taler du med plastikkirurgen om dine ønsker, og du vil blive undersøgt, for at det kan afgøres, hvilken operation der kan tilbydes. Der er mange ting, der skal besluttes bl.a.

  • Om implantatet skal placeres over eller under brystmusklen
  • Hvor arret skal placeres, i brystfolden eller ved brystvorten
  • Hvilken type implantat der skal vælges, rundt eller dråbeformet
  • Hvilken størrelse implantatet skal have, og skal det være moderat, moderat+ eller høj profil

Placering af implantat henholdsvis over og under brystmusklen


I vil sammen ved hjælp af prøveimplantater nå frem til det implantat, som er skræddersyet til dig. Du vil derefter få en grundig information om operationen og efterforløbet.

Det er vigtigt altid at huske, at resultatet efter kosmetisk kirurgi ikke er blivende, idet de almindelige aldringsprocesser, rygning, graviditeter, vægttab og vægtstigninger vil kunne påvirke resultatet på længere sigt. Efter forundersøgelsen er der betænkningstid på mindst 1 uge, før endelig aftale om operation kan foretages.


Brystforstørrende operation: Hvorfor vælger I som regel at placere arret i brystfolden?