Generelt om brystforstørrelse (BFO) med implantater

En brystforstørrelse kan enten foretages med brystimplantater eller med dit eget fedtvæv. Teknikken med eget fedtvæv kan du læse om under brystforstørrelse med eget fedt.

Der kan være forskellige årsager til, at en kvinde ønsker en brystforstørrende operation. Hos unge kvinder skyldes det oftest, at brysterne opleves for små i forhold til kroppens øvrige dimensioner. Hos mere modne kvinder er der ofte tale om, at brysterne er blevet mindre og eventuelt slappe efter fødsler og amning.
Endelig kan stor forskel på brysterne være årsag til, at man ønsker korrektion. Uanset årsagen kan en brystforstørrelse med brystimplantater være en god løsning, men der er mange forhold, man grundigt skal overveje, før beslutningen om en operation træffes.

I nogle tilfælde er det nødvendigt at foretage et brystløft inden eller samtidigt med den brystforstørrende operation. Du kan læse mere om brystløft her.


Eksempel på resultat efter BFO med anatomiske implantater.


På Amalieklinikken i København lægger vi stor vægt på, at slutresultatet bliver harmonisk i forhold til kroppens øvrige dimensioner samtidigt med, at sikkerheden skal være i top. Vi har derfor besluttet udelukkende at anvende brystimplantater af fabrikatet Mentor, og det er samtidigt vores holdning, at de skærefaste brystimplantater enten runde eller dråbeformede bedst kombinerer ønsket om optimalt resultat og størst sikkerhed.

Vores plastikkirurger har mange års erfaring med brug af Mentor brystimplantater, og de har foretaget mere end 4000 brystforstørrende operationer med disse implantater. Det er vores klare oplevelse, at komplikationsfrekvensen er lavere end ved andre produkter, især når det drejer sig om kapseldannelse. På dette grundlag tilbyder vi alle, der får foretaget en brystforstørrende operation med Mentor brystimplantater, et Garantibevis – AmalieGarantien – som sikrer:

  • Alle kontroller i forbindelse med problemer indtil 10 år efter den brystforstørrende operation er gratis
  • 5 års garanti for gratis operation ved kapseldannelse
  • 10 års garanti for gratis implantatskift ved ruptur af bløde runde brystimplantater (cohesive I)
  • 25 års garanti for gratis implantatskift ved ruptur af skærefaste brystimplantater (coh. II + III)

Med dette garantibevis giver Amalieklinikken markedets største sikkerhed og tryghed i fremtiden uden ekstrabetaling. 

En brystforstørrende operation foregår i fuld bedøvelse med efterfølgende overnatning i klinikken til næste dag. Dette er ligeledes inkluderet i prisen. Da vi på Amalieklinikken ikke vil gå på kompromis med kvalitet, sikkerhed og tryghed for dig, er den pris, vi opgiver for operationen, den samlede pris du kommer til at betale. 

Hvis du er over 35 år, anbefaler vi, at du får foretaget en mammografi inden den brystforstørrende operation. Hvis du tidligere har fået foretaget en mammografi, bør denne højst være 12 måneder gammel